•   Fri frakt över 999 kr (ord. 49 kr)
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
Moms visas:

Välkommen till Pappaprylar

 

Som konsumenter av inrednings- och barnprodukter märkte vi rätt snabbt att det fattades något. Det finns en uppsjö av mammatidningar, mammaforum, mamma-affärer och reklamutskick som vänder sig till just mammor. Inget fel med det, men det finns lite eller ingenting alls som vänder sig till oss moderna pappor. Föräldraforumen på nätet har ibland en pappadel men den innehåller mest spel och sport, kanske inget som dagens moderna pappor ser som särskilt intressant vad det gäller sitt barn och dess utveckling.

Att handla på internet är roligt, praktiskt och tryggt. En virtuell butik som är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan. Känn dig trygg med säkra betalningsmetoder och snabba leveranser från oss. Du väljer själv om du vill betala med faktura, kort, direkt banköverföring, eller lägga upp betalningen över en längre tid. Våran kundtjänst står alltid beredd att svara på era frågor. Vi bjuder på en av marknadens bästa support via telefon eller mail. Tveka aldrig att höra av er om ni har funderingar eller frågor. Saknar ni nåt i butiken så kan vi i de allra flesta fall ta hem på beställning. Allt för kunden!

Du garanteras det allra bästa. Vi ställer höga krav på våra leverantörer. Kvalitet, säkerhet och design är något vi aldrig ger avkall på. Vi levererar ett handplockat och omsorgsfullt utvalt sortiment av inrednings- och barnartiklar som vi verkligen gillar. Skötväskor, barnvagnar, bilbarnstolar, pottor, lampor, vaser, glas, badbaljor, doppresenter är bara en liten del av vad ni finner i vårt sortiment. Vi tar gärna hjälp av dig som kund med tips och idéer om vad du vill hitta hos oss!

Till er mammor…

Precis som vi under alla år läst mammatidningar och handlat produkter som egentligen profileras mot mammor är ni självklart lika välkomna att handla våra produkter. Enda skillnaden är, ja faktiskt ingen alls…

Bästa hälsningar,

Pappaprylar

 

Produkter

Handla

Information

Moms visas: